About Me

My photo
I'm ROS, alhamdulillah sekarang wife to AHMAD RIZAL and mama to NUR AUNI, HUMAIRA dan AYESHA :)

Jom exchange link :)

Assalamualaikum korang semua..

Firstly, Ros nak beritahu tempat adalah senarai bloglist untuk senang dijejaki.. Chewaaahhh... :p Bukan apa, Ros tak nak main blog tu berat sebab banyak sangat link korang.

THANK YOU sesangat yang sudi comment kat blog Ros yang xseberapa tu :) Apapun Ros suka baca blog korang and kalau sempat Ros akan tinggalkan comment. Almaklumlah guna ipad ni susah nak bukak blog yang berat, tapi selagi entry tu menarik and korang selalu blogwalking blog Ros, Ros akan datang ke blog korang jugak.. :)

Apapun jom kita enjoy dengan page bloglist ni :)

5 comments:

  1. http://qareirababy.blogspot.com/
    ni blog akak INTAN CARINA...jom tukar-tukar link

    ReplyDelete
  2. salam.. baru berjinak2 buat blog.. heee isi masa lapang.. wewiitt.. kalau sudi follow la.. fatinsyazwani2010.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Jom exchange link


    Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

    ReplyDelete
  4. jom exchnage link
    www.ummiirfan.com

    ReplyDelete